Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő megmentette a kieséstől Járai Mátét, hogy tiszta lappal kezdhessenek

rtl
rtl

Komoly fordulattal zárult A Konyhafőnök VIP kötényszerző hete: Sárközi Ákos és Rácz Jenő kiválasztották, mely versenyzőkkel akarják folytatni a műsort. Járai Mátéra is az várt, hogy meggyőzze valamelyik séfet arról, hogy érdemes a továbbjutásra. Igaz, Rácz Jenővel való személyes konfliktusa miatt csak Sárközi kötényére számított. Utóbbi azonban azt mondta Járai tányérját látva, hogy nem ad neki semmilyen kötényt, és mivel Rácz Jenőnél sem volt a továbbjutást érő konyhai ruhából, következett a csavar.

Rácz Jenő úgy döntött, továbbjuttatja Járait, és egy már továbbjutott versenyzőjéről leveszi a kötényt emiatt.

Mikor besétáltál ide, én nagyon meglepődtem. Mindenkinek azt mondtam, hogy na, a Járai Máté ha bajban lesz és oda kerülünk, az egyetlen dolog, ami megmenthet téged, az az ételed lesz. Mert ez egy főzőverseny, én pedig csak azt fogom nézni, hogy főzöl. Szeretném rendezni ezt a dolgot kettőnk között, és lezárni. Úgyhogy kapsz egy kötényt, hogy nulláról induljunk, de ahhoz bizonyítani kell, hallgatni kell rám, segíteni fogok, és nulláról indulunk, innen szép nyerni.

A séf végül Kamarás Norbiról vette le a kötényt Járai javára, és csak remélni tudjuk, hogy Kamarás nem haragszik meg annyira Rácz Jenőre, hogy a következő VIP-évad a kettejük rossz viszonyára építsen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik