Szórakozás

Celeb vagyok, ments ki innen!: Merci örök búcsút vett a műszempilláitól

Egy korszak zárult le.

Van kedvetek eltemetni a szempillámat?

tette fel a kérdést Merci a Celeb vagyok, ments ki innen! szombati részében, tábortársai pedig mindenben támogatták.

Az egykori villalakó virágot gyűjtött, Múcska Gergő bambuszkeresztet készített a szertartásra, amit „műtét” előzött meg, le kellett ugyanis operálni a még fennmaradt pillákat. Ezek mennyiségét a többiek „durvább hónaljszőrhöz” és „bajuszhoz” hasonlították.

Úgy éreztem, hogy nagyon fontos esemény következik a tábor életében. Merci műszempilláját eltemetni olyan pont, amit már nagyon régóta akarunk elérni. Nagyon szép szeme van, hát miért takarja el?

– nyilatkozta Frohner Fecó, aki végig Merci mellett állt a nehéz időszakban.

Az Ave Maria előadása után Merci köszönetet mondott a szempilláknak, majd elbúcsúzott tőlük, Varga Ádám pedig beszédet tartott:

Ti, pillák, kik Mercédesz szemfödői voltatok, most rátok hull az örök szemfödő. Sok békés pislantás, sok kedves kacsintás, melyet együtt élhettetek át Mercédesszel. Nyugodjatok békében itt, a dzsungel mélyén. Béke pilláira.

A színész későbbi interjújában azt mondta, ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondja neki, hogy a kolumbiai dzsungelben fogja szertartásosan eltemeti VV Merci műszempilláit, akkor kiröhögte és bolondnak nézte volna az illetőt.

A táborlakók bókokkal halmozták el Mercit, miután a lány felfedte előttük, hogyan néz ki műszempillák nélkül. Régóta ért már benne a gondolat, a végső lökést a legutóbbi bátorságpróba adta meg neki:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik