Szórakozás

Válik Demcsák Zsuzsa

TV2
TV2
A műsorvezető és Krishan Dangwal 2019-ben házasodtak össze Indiában.

Demcsák Zsuzsa péntek délután a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy férjével, Krishan Dangwallal elválnak útjaik.

A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok

– írta posztjában a műsorvezető, hozzátéve: a továbbiakban sem ő, sem pedig a volt férje nem kíván nyilatkozni a témában.

Demcsák és Dangwal 2019-ben ismerkedtek meg az Ázsia Expressz forgatásán, még az év nyarán össze is házasodtak Indiában. A pár később Magyarországon is kimondta a boldogító igent, kapcsolatuk idején Demcsák többször is beszélt arról, hogy az indiai férfi mellett rálelt az érzelmi biztonságra.

Idén nyáron derült ki, hogy Krishan Dangwal visszatért Indiába családi és egyéb elintéznivalók miatt, Demcsák Zsuzsa pedig nem tarthatott vele, több műsort is kapott ugyanis őszre. Ekkor a műsorvezető még azt nyilatkozta, nem tudják, mikor látják egymást legközelebb, de azt üzenték a követőiknek, hogy nincs ok aggodalomra a házasságukat illetően.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik