Élet-Stílus

Demcsák Zsuzsa férje visszatért Indiába, ők sem tudják, mikor látják egymást újra

TV2
TV2
Üzenik, hogy aggodalomra semmi ok.

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Dangwal néhány évvel ezelőtt az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedtek meg, 2019-ben pedig össze is házasodtak Indiában. Egy évvel később Magyarországon is kimondták a boldogító igent, a műsorvezető pedig többször is mesélt arról, hogy a férfi mellett rálelt az érzelmi biztonságra.

Kapcsolódó
Demcsák Zsuzsa titokban férjhez ment Veresegyházon
Magyarországon is kimondták az igent.

A pár már jó ideje nem posztolt közös tartalmat, Demcsák ma a 24 órán át elérhető Instagram-történetében beszélt ennek miértjéről.

5188 kilométeres távolság. Ilyen messze kellett utaznia Krishánnak, hogy 3 év után újra lássa a családját, és eleget tegyen a munkával kapcsolatos, már halaszthatatlanná vált felkéréseinek. Még mi sem tudjuk, mikor látjuk egymást újra, hiszen nagyon elfoglalt lesz ő is és én is a következő hónapokban

– írta a műsorvezető, hozzátéve, nincs ok aggodalomra a házasságukat illetően.

Ma derült ki egyébként az is, hogy Demcsák hamarosan a Karib-térségbe utazik, ott fogják ugyanis forgatni a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső realityt, amiről a műsorvezető már egy beharangozó videót is posztolt a közösségi oldalára.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina és G.w.M lesz az egyik sztárpár a TV2 új reality-jében
Lékai-Kiss Ramóna a Nagy Ő-ben, Demcsák Zsuzsa pedig egy párkereső reality-ben lesz házigazda. Minderről Fischer Gábor programigazgató beszélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik