Szórakozás

Krausz Gábor a Tóth Gabit érő támadásokról: Ha a saját értékrendem szerint járnék el, valószínűleg börtönbe kerülnék

TV2
TV2
Ha a boltban valaki csúnyán néz az énekesnőre, a séffel gyakran odamennek az illetőkhöz, hogy beszélgessenek.

Krausz Gábor nemrég Palik Lászlóék Három igazság című műsorának vendége volt. A séf mesélt a vallásáról, az édesanyja korai elveszítéséről, illetve arról is, hogyan éli meg, hogy a feleségét, Tóth Gabit hoszzú ideje kritizálják az interneten.

Mint mondja, nehezen találja a helyét a szóban forgó szituációban úgy, hogy segíteni tudja az énekesnőt, ne pedig hátráltatni, ő ugyanis sokkal vehemensebb természetűnek tartja magát a feleségénél.

Ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, akkor valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik. Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb, amikor lenyugszom, akkor megbeszéljük, hogy vajon mit kéne tenni, vagy hogy kéne tenni. Nem jutottunk még el a megoldásra

– magyarázta a séf.

Krausz hozzátette, szerinte olyan emberek fújnak Tóth Gabira, akik nem is ismerik, ezért ha észreveszik, hogy valaki akár sorban állas közben csúnyán néz az énekesnőre, gyakran odamennek hozzá beszélgetni. Mint mondja, az emberek nagy része ilyekor rájön, hogy rosszul ítélték meg őt.

A séf továbbá arról is beszélt, nagy álma az, hogy egyszer Tóth Gabival közösen nyissanak egy éttermet, ami olyan, mint a nappalijuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik