Szórakozás

Endrei Juditot kifosztották Barcelonában: több százezres holmikat loptak el tőle

rtl
rtl
A katalán rendőrségen sok jóval nem kecsegtették.

A Blikknek árulta el Endrei Judit volt tévébemondó, hogy nemrég Barcelonába utazott, de nem csak kellemes élményekkel tért haza. Azt mondja, 400 ezer forint körül van a kár, amit elszenvedett egy lopás következtében.

Nem sokkal azután történt, hogy megérkeztünk. Egy helyi idegenvezető barátommal voltunk útban a repülőtérről a szállásra, amikor a bérelt autóval megálltunk egy gyönyörű parknál. Olyan jellegű helyet kell elképzelni, mint a Városliget: forgalmas járda, rengeteg kocsi. Eszünkbe sem jutott, hogy baj lehet.

Endreinél kéznél voltak a papírjai, a hátizsákok és a bőrönd azonban a bérelt autóban maradtak. Ráadásul a csomagtartóban, nem voltak szem előtt a tárgyak: „Bevallom őszintén, fel sem merült bennem, hogy baj lehet, mivel az eddigi számos utazásom során, bárhol is jártam, sosem fosztottak meg semmimtől, pedig nem voltam igazán óvatos. Utólag már beugrott, hogy az egyik közeli autó mellett állt néhány gyanús alak, de akkor valahogy nem gondoltam bele, hogy bármi rossz történhet”.

Egyebek között egy fényképezőgépet is elloptak a csomagtartóból, aminek nem tudta megmondani a gyári számát, így a rendőrségen nem sok jóval kecsegtették.

Nagyon kedves volt a rendőrnő, aki felvette a vallomásunkat, de őszinte leszek, sok esélyt nem látok arra, hogy visszakapunk bármit is. Emellett még a biztosítóval is lesznek harcaink, mert bár az utolsó pillanatban kötöttem biztosítást, nehézkes folyamat a kártérítés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik