Szórakozás

Gáspár Evelin: Mi, Gáspárok ki fogunk folyni a tévéből, a tévénézők rosszul lesznek tőlünk

RTL Klub
RTL Klub
Ázsia Expressz, Párharc, Troll a konyhában – idén ősszel a Gáspár család tagjai több műsorban is feltűnnek.

Gáspár Evelin hamarosan a Párharc című vetélkedőben méretteti meg magát párjával, Varga Attilával együtt. A Borsnak mesélt a műsorról, illetve arról, hogy bár két külön produkcióban, de egyszerre szerepelnek szüleivel a TV2-n.

Kapcsolódó
Gáspár Evelin a Párharcos szereplésükről: A párom zárkózottabb személy, de ez egy életre szóló kaland
Varga Attilának szokatlan a kamera előtt szerepelnie, de így is elvállalták a tévéműsort.

Én nem játszom meg magam, próbálom azt adni a kamerák előtt, amilyen valóban vagyok. Valakinek tetszik, valakinek nem, sajnos én ilyen vagyok. Nem fogok kamerák előtt cukiskodni, mert ez a játék. Mindenkinek vonzó a 10 millió forint, mindenki ezért ment oda. Valamilyen szinten nyilván szövetkezni kell, jópofizni, de hogy csak erről szóljon, és a valós gondolatodat nem mondod el, nem egy jó játéktechnika, mert így elveszik önmagad

– mondta el a lapnak.

A tévénézők rosszul lesznek tőlünk, mert mi, Gáspárok ki fogunk folyni a tévéből. Először megnézik anyáékat az Ázsia Expresszben, utána pedig minket. Várom a reakciókat, hogy már csak ezek kellettek ide, mert nyilván ezeket fogják majd mondani a nézők. Szerintem az mindent elmond, hogy apám már több, mint húsz éve van porondon, és még mindig főműsoridőben szerepel, és mi is, a melléktermékek. Ez jelent valamit. Ránk kíváncsiak, minket néznek, én erről már nem tehetek.

Gáspár Győző és Gáspár Bea kisebbik lánya, Gáspár Virág is szerepelt idén ősszel a képernyőn, nemrég a Troll a konyhában című műsorban tűnt fel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik