Élet-Stílus

Béres Anett: Apukám azt suttogta, amikor meglátott: „Úristen, mit tettél?”

Az egykori valóságshow-szereplő egy teljes napig feküdt a földön éltveszélyes sérülésekkel, amikor végre rátaláltak egy Baranya megyei szülőültetvényen.

Béres Anett és Sáfrány Emese júliusban vettek részt egy ayahuasca-szeánszon azt remélve, hogy a szertartás segítségével tisztábban látnak majd az életükkel kapcsolatban, ugyanis mindketten nehéz időszakot éltek meg.

Az egykori valóságshow-szereplő kis híján az életével fizetett mindezért, ugyanis a barátnőjével ellentétben őt órákon át tartó hallucinációk kezdték gyötörni, a szertartást vezető nőt egyenesen a sátánnak látta. Az éber rémálom elől az erdőbe menekült, órákon át rohant, kerítéseken mászott át, majd lezuhant egy magaslesről, aminek következtében eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is. Csak a szerencsén múlt, hogy az éjjeli hidegben nem fagyott halálra, huszonnégy órán keresztül feküdt a földön a balesete után, ez idő alatt többször is azt hitte, meghalt.

Kapcsolódó
Béres Anett az ayahuasca-szeánszról: Én konkrétan a sátánt láttam
Egy magaslesről lezuhanva szerzett életveszélyes sérüléseket.

Béres 13 éves volt, amikor a szülei elváltak, de a lányuk keresésére együtt indultak el, miután a hatóságok értesítétték őket az eltűnéséről. Július 11-én hajnalban egy férfitól kértek útbaigazítást a Baranya megyei szőlőültetvény mellett megállva, az illető ekkor azt mondta nekik, éppen most találtak egy lányt, aki alig él.

Amikor megláttam őket, a szívem szakadt meg azért, hogy mit élhettek át, amiért eltűntem, és végül ilyen állapotban látnak. (…) Apukám azt suttogta, amikor meglátott: »Úristen, mit tettél?« A kórházban azután nagyon lecseszett

mondta a Story magazinnak a korábbi Való Világ szereplő, akit azóta is gyötör a bűntudat, amiért fájdalmat okozott a szüleinek, de úgy érzi, a balesettel szorosabb kötelék alakult ki közöttük.

Csupán millimétereken múlt, hogy nem bénult le. Amikor kórházba vitték, egy idegsebész specialista több mint öt órán keresztül operálta a csigolyáját. A negyvenedik születésnapját is a műtőasztalon töltötte, jelenleg csak mankóval tud közlekedni, az édesanyja ápolja, reméli, két hónapon belül teljesen felépülhet.

Ma már bánja, hogy részt vett a szertartáson, állítása szerint nem is tudta, hogy Magyarországon az ott fogyasztott szer, ebből kifolyólag maga az ayahuasca-szeánsz is illegális.

Kapcsolódó
Béres Anett nem tudta, hogy Magyarországon illegális az ayahuasca-szeánsz
Információi szerint nem indult ellene eljárás.

Úgy tudja, ellene nem indult eljárás, a szertartást lebonyolító nő ellen viszont igen.

Már sarlatánnak tartom. Nem lett volna szabad magunkra hagynia bennünket, és akkor látta volna, hogy belőlem nem tisztult ki a tea hatása. Úgy tudom, az eset után őt is kihallgatta a rendőrség, és eljárást indítottak ellene. Leginkább mégis magamra vagyok dühös, amiért belementem ebbe az egészbe

– magyarázta a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik