Szórakozás

Berki Mazsi: Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Máig kap olyan üzeneteket, melyeknek írói kéretlen tanácsokkal látják el azt illetően, hogyan kellene gyászolnia.

Kedden érkezett a hír, miszerint Berki Mazsi veszi át Kulcsár Edina helyét a Dancing with the Stars idei évadában, miután a szépségkirálynő megtudta, gyereket vár G.w.M-től.

Kapcsolódó

Berki Krisztián özvegye a minap Bochkor Gábor rádiós műsorában mesélt a felkérésről, illetve arról is, hogy máig kap kéretlen üzeneteket, melyeknek írói azt próbálják megszabni neki, hogyan kellene gyászolnia elhunyt férjét.

Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni. Erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítesz valakit, elveszíted a gyermeked édesapját, életed szerelmét, akivel tényleg azt tervezted, hogy leéled az életedet

– mondta a műsorban Berki Mazsi, akinek egyesek szerint egy szobában kellene ülnie és sírnia.

Ilyenkor elgondolkodom, és megkérdezném ezektől az emberektől, hogy te kit veszítettél el? Te tudod, hogy én mit érzek? Hogy a négy fal között mennyit sírok?

Az özvegy azért is sok támadást kapott, mert nem látogatja Berki sírját, ő viszont azt mondja, egyszerűen képtelen kimenni a temetőbe, és nem is tudja, mikor fog benne megváltozni ez az érzés.

Ami a Dancing with the Starst illeti, már ő is elkezdett próbálni, az edzésekre pedig van, hogy a kilenchónapos kislányát, Emmát is magával viszi. Elmondása szerint a baba imád emberek között lenni, ezért is mennek szinte mindenhova együtt.

Ha azt látnám, hogy neki valami nem jó, akkor változtatnék azon, amit csinálok, de ő egy nagyon kiegyensúlyozott baba. Ameddig ez így van, addig azt gondolom, jól csinálom a dolgokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik