Szórakozás

Sylvester Stallone a válásáról: Nem egy jelentéktelen vita miatt lett vége a kapcsolatunknak

Scott Eells / Getty Images
Scott Eells / Getty Images
Jennifer Flavin a múlt héten nyújtotta be a válókeresetet.

Sylvester Stallone rajongóinak a napokban tűnt fel, a színész lefedette a jobb karján lévő, felesége portréját ábrázoló tetoválását, már a Rocky-filmekben látott kutya arcképe díszeleg a bőrén. Bár már ekkor rebesgetni kezdték, hogy a színész Jennifer Flavinnal való házasságának vége szakadt, Stallone még egy nyilatkozatot is kiadott, miszerint a tetoválását csak azért fedette le valami mással, mert a nejét ábrázoló portré nem sikerült elég jól.

Kapcsolódó
Sylvester Stallone áttetotváltatta a bicepszét: eddig a felesége arcképe virított rajta, most Rocky kutyája
A színész mindenkit megnyugtatott, hogy ez nem azt jelenti, hogy válnak a feleségével.

Nem sokkal később kiderült, hogy Flavin már a múlt héten beadta a válókeresetet. A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint „Stallone a házastársi közös vagyonukat szánt szándékkal elherdálta”. A színész felesége kompenzációt szeretne, továbbá megtiltani Stallone-nak, hogy közös házukat, az abban lévő tárgyakat áruba bocsátsa. Flavin a továbbiakban a Stallone nevet is elhagyná.

Kapcsolódó

A színész a minap a TMZ-nek nyilatkozott a válásáról. Egy magát meg nem nevező forrás azt állította, hogy a szakításhoz végül az vezetett, hogy Stallone venni akart egy rottweilert a család védelmének érdekében, de Flavin nem akarta a kutyát, ebből pedig olyan vita kerekedett, hogy a pár végül a válás mellett döntött. A színész cáfolta ennek valóságtartalmát.

Nem egy ilyen jelentéktelen vita miatt lett vége a kapcsolatunknak. Különböző irányba mentünk. Nagyon tisztelem Jennifert. Mindig is szeretni fogom őt, csodálatos nő. Ő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam

– mondta Stallone.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik