Szórakozás

Kulcsár Edina a várandósságáról: Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
„Ő egy igazi szerelemgyerek.”

Kedden jelent meg a hír, miszerint Kulcsár Edina ismét babát vár, első közös gyerekét jelenlegi párjával, a rapper G.w.M-mel, polgári nevén Varga Márkkal. A modell emiatt a Dancing with the Stars harmadik évadában való szerepléstől is visszalépett, helyét Berki Mazsi vette át.

Az influenszer korábban elmondta, hogy sokkot kapott, mikor megtudta, hogy terhes. Most a Blikknek elárulta, hogy azért is lepte meg a hír, mert fogamzásgátlót szedett.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina a terhességéről: Egy órán keresztül meredtem magam elé, hogy ez hogy történt?
Sokáig tervezte, hogyan ossza meg az örömhírt G.w.M-mel, de a rapper idő előtt megtalálta a pozitív terhességi tesztet.

Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba. Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek

– fogalmazott Kulcsár Edina, aki elmondta: lassan négyéves kisfia és két esztendős kislánya izgatottan várják a kistestvér érkezését.

Ők is örülnek, és felfogják, hogy mi történik velem. Medox azóta nagyon gondoskodó, folyton rám szól, hogy vigyázzak magamra, legyek óvatos, mert a kistesója a pocakomban van. Márk is rendkívül figyelmes, már most teljesen elkényeztet, el sem tudom képzelni, mi lesz majd később. Nagyon elején járok még a várandóságomnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik