Szórakozás

Kulcsár Edina a terhességéről: Egy órán keresztül meredtem magam elé, hogy ez hogy történt?

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Sokáig tervezte, hogyan ossza meg az örömhírt G.w.M-mel, de a rapper idő előtt megtalálta a pozitív terhességi tesztet.

Kedd délben kiderült, hogy Kulcsár Edina gyereket vár rapper párjától, G.w.M-től. Kulcsár helyét Berki Mazsi veszi át a showműsorban, a Dancing with the Starsban, melyben szerepelt volna.

Kapcsolódó

A várandósságról így nyilatkozott az influenszer:

Új szerelem van az életemben, ez egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vártunk arra, hogy legyen gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük. Azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, főleg így, hogy váratlanul jött. Nem tudom, hogy jött össze, elvileg nem kellett volna, hogy így fogalmazzak. Mégis nagyon örülünk neki. Egy reggel, vasárnap délelőtt tudtam meg, hogy lesz kisbaba. Akkor egy órán keresztül csak ültem és meredtem magam elé, hogy ez hogy történt és most mi lesz? Nyilván nagyon örültem

– fogalmazott Kulcsár Edina, aki azt mondta, ő és édesanyja is sokkot kaptak szinte a hírtől. Kulcsár délutánig várt azzal, hogy G.w.M-mel közölje a nagy hírt, de elfelejtette elpakolni a terhességi tesztet, mikor elmentek otthonról, rapper pasija pedig rátalált arra.

Instagramján is nyilatkozott az influenszer: „A hír igaz! Kisbabát várunk. Nem szerettük volna még nagydobra verni az örömünket, mert nagyon az elején vagyunk még, de a Dancing with the Stars miatt muszáj volt napvilágra hozni a várandósságom, hiszen így nem folytatom a felkészülést. Egy picit sajnálom, hogy nem tudok részt venni ebben a csodás produkcióban, de semmi nem lehet fontosabb most annál, hogy a lehető legjobban óvjam magam/magunk”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik