Szórakozás

Berki Mazsi a Dancing with the Starsról: Krisztián fentről fog figyelni, vigyázni, segíteni engem

TV2
TV2
Ő veszi át a várandós Kulcsár Edina helyét.

Mint ismeretes, a TV2 nagy bejelentésekkel készült kedd délelőttre:

  • Kulcsár Edina nem folytatja tovább a Dancing with the Stars című táncos műsorra való felkészülését, mert gyereket vár rapper párjától, G.w.M-től.
  • Kulcsár helyét Berki Mazsi veszi majd át a showműsorban.

Berki így nyilatkozott a felkérésről:

Nagyon meglepődtem, hisz már a szereplők megvoltak, de közbeszólt valaki. Nem igazán volt kérdés, hogy elvállalom, mivel szeretek táncolni, a tánc egy olyan műfaj, amely kifejezi az érzelmeinket. Ez most nekem pont jól jött, hiszek abban, minden okkal történik. Ezt valamiért én most kaptam az élettől. Mi nagyon szerettünk Krisztiánnal együtt táncolni, és nagyon sokszor mentünk el táncolni. Ő onnan fentről fog figyelni, vigyázni, segíteni ebben engem

– mondta Berki Mazsi, akinek férje, Berki Krisztián májusban halt meg.

Instagramján a bejelentést követően így fogalmazott az influenszer anyuka:

„Eszembe jutottak az afrikaiak, és más természeti népek, akik a fájdalmukat is a rituális táncaikon keresztül gyógyítják. És a táncra most, mint egy terápiás eszközre tekintek. Hogy ez jó lesz nekem. Ebben fogok tovább gyógyulni és ezen keresztül fogom a gyászomat megdolgozni. Ez egy más tánc lesz a lelkemben. De a mozgáson keresztül fog a lelkem és a testem új formát ölteni. Mert ebben a történetben, amiben most én vagyok sok nehézség van.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik