Szórakozás

Járai Kíra az arcfiatalító kezeléséről: A végére picit Frankenstein teremtményének érzed magad

RTL Klub
RTL Klub
Előtte-utána fotót is posztolt.

Járai Kíra tavaly beszélt arról, hogy kipróbálta a botoxot, és bár eleinte elégedett volt az eredménnyel, később rájött, hogy nem csak a ráncai tűntek el. „Mivel teljesen máshogy mozog az arcom, meg egy része egyáltalán nem mozog, ettől az én arcom is – és másoknál is ezt látom – kegyetlenebb lesz, szigorúbb és ezáltal öregebb is” – mondta ekkor.

Kapcsolódó

Most egy másik szépészeti beavatkozást próbált ki, az úgynevezett hialuronsavas szálbehúzást. Tapasztalatairól az Instagram-oldalán számolt be. Posztjában azt írta, a kezelés a kedvenc sorozatát, a Londoni rémtörténeteket juttatta az eszébe.

Ijesztő látvány, baljóslatú előkészületek, a kezelés végére picit Frankenstein teremtményének érzed magad, bár a duzzanatok alatt már látod, hogy 10 évvel feljebb került az arcod, de még nem tudod mi fog kisülni belőle… Aztán fokozatosan megnyugszol, napról napra egyre elégedettebb vagy, három hét elteltével pedig egyértelműen látod, hogy mennyivel teltebb, feszesebb, kontúrosabb, ugyanakkor teljesen természetes az arcod, ráadásul a hatás az elkövetkezendő hónapokban csak fokozódni fog, és 1,5–2 évig így is marad.

A lapozható bejegyzésben egy videót, illetve egy előtte-utána fotót is mutatott magáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kíra Járai (@jaraikira) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik