Szórakozás

Galambos Lajos szakított a párjával: Nem vette jó néven, hogy a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu

A Blikk számolt be arról, hogy több mint egy év után újra szingli lett Galambos Lajos. A zenész és új párja kapcsolata azonban véget ért, tudta meg a lap. Mint kiderült, a nő nehezményezte, hogy Galambos jó viszonyban maradt válása után volt feleségével.

Ő sajnos nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok és együtt vacsorázom vele. A showbizniszben dolgozik, ezért azt meg pláne nem értette meg, hogy emiatt miért magyarázkodom a sajtóban, és hangoztatom, hogy Bogival továbbra is egy család vagyunk. Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány jó barátja nem a legjobb szándékkal – sőt volt, aki irigységgel – véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam.

A zenészt azt mondta, neki nyugodt, kiszámítható kapcsolat kellene, de az elképzeléseik nagyon mások voltak, így külön utakon folytatják: „Őszintén nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert bár még nem költöztünk össze, sok időt töltöttünk együtt, és azt mind ketten nagyon élveztük. Az eszem viszont azt súgta, ez volt a helyes döntés, mert egyikük sem akart változtatni a dolgokon”.

Nemrég pont a volt feleségéről beszélt a zenész:

Kapcsolódó
Galambos Lajos: Sokak szerint az lenne normális, ha többé nem szólnánk egymáshoz a feleségemmel
Európai megoldást választottak a szakításkor, mondja Galambos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik