Szórakozás koronavírus

Egy éve ilyenkor: Elment beoltatni magát, erre ott férjébe és annak szeretőjébe botlott

Ahogy minden héten, most is elővesszük azt az öt cikket, ami tavaly ilyenkor a leginkább érdekelte olvasóinkat.

A Fülöp-szigeteken egy férj azt mondta a feleségének, hogy nem tudja elkísérni az oltásra, csakhogy mégis ott volt, mikor a neje is megjelent. De nem egyedül, hanem a szeretőjével. Székdobálós verekedés lett a vége, amiről videó is készült.

Kapcsolódó

Csak egy „sima” anatómia órának indult a nigériai Enya Egbének, egy férfi boncolásán vet részt csoporttársaival. De mikor meglátta a holttestet, kirohant a teremből. Nem azért, mert rosszul lett, hanem mert a műtőasztalon egy barátja feküdt, akiről nem is tudta, hogy elhunyt.

Kapcsolódó

A színész Maros Gábor egy éve ilyenkor nem éppen élete legszebb időszakát élte meg, egymást követték a csapások. Előbb lemondták egy előadását, utána megtudta, hogy megcsalja a felesége, majd emiatt sztrókot kapott.

Kapcsolódó
Maros Gábor agyvérzéssel kórházba került, miután megtudta, megcsalja a felesége
A 73 éves színész reméli, felépülése után újra színpadra állhat.

A Házasodna a gazda tavalyi évadáról talán kijelenthetjük, nem várt sok intim jelenet került bele. Előbb Bogi kényeztette a kocsiban Gergő gazdát, miközben utóbbi vezetett, aztán Zoli gazda feküdt le Jázminnal. A két még versenyben levő lány természetesen felháborodott ezen, úgyhogy Zoli próbálta őket nyugtatgatni. Nem túl sikeresen.

Kapcsolódó

A felmenői után akart kutakodni egy amerikai férfi, akit egyedül nevelt fel az édesanyja. Vásárol ezért egy házilag elvégezhető DNS-tesztet, meg is csináltatta, az eredmény azonban jócskán meglepte őt.

Kapcsolódó
Vett egy otthoni DNS-tesztet, hatalmas meglepetés érte
A családfáját akarta kutatni az amerikai srác, de valami egészen mást talált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik