Szórakozás

Nagyon kemény bosszút állt a párján, akiről kiderült, megcsalja

Mintha magyar lenne a nő, mert háromszor állt bosszút.

A 29 éves Augustah Hubble-t teljesen megrázta, mikor rájött, partnere, akivel két éve alkotott egy párt, megcsalja, miután a férfi kocsijában óvszereket talált.

Pedig eleinte minden csodálatos volt. A férfi mindig vett neki virágokat, ajándékokat, többször meg is kérte a kezét.

Aztán elromlottak a dolgok, az óvszer azért volt feltűnő, mert nem használtak, a nő fogamzásgátlója miatt. Felelősségre vonta a párját, aki azt mondta, hogy még megismerkedésük előttről maradt ott, de Hubble nem hitt neki, és a férfi üzenetei között kutakodva rá is talált egy kétarcú barátnőjére, aki a pasijával flörtölt. Sőt, leginkább arról csevegtek, hol és mikor találkozzanak. És nem ő volt az egyetlen nő a férfi beszélgetései között.

Szeretem a fűszeres ételeket, szóval éppen ettem aznap, és azon töprengtem, hogyan tudnám rajtakapni. Eszembe jutott az óvszer, és akkor felvillant egy villanykörte a fejemben.

Erre elment Hubble a boltba és vásárolt egy üveg csípős szószt, habanero olajat, amit aztán az óvszerekbe fecskendezett.

Két napot kellett csak várni, hogy a férfi lebukjon. Hazament, fogta a nemi szervét és azt próbálta beadni, hogy az edzőteremben volt, és a tusfürdője irritálja a péniszét.

A férfi soha nem szokott az edzőteremben zuhanyozni, de a nő úgy csinált, mintha elhinné a történetet, és azt mondta párjának, hogy feküdjön le, ő máris hoz jeget.

Hubble szereti a csípős koktélokat, különösen a margaritát, és mindig készít hozzá fűszeres jeget.

Amint kinyitottam a fagyasztómat, megláttam a jeget, és hallom, ahogy fájdalommal teli hanggal azt mondja, »bébi, ez történik, ha megpróbálok neked jól kinézni«. Majd felrobbantam, fogtam a fűszeres jégkockákat, előbb törölközőbe, majd közvetlenül a péniszére raktam. Egy kis idő után sikoltozni kezdett, mint egy kivert kutya, üvöltött és leugrott a kanapéról.

Ekkor már nagyon nem volt jó állapotban az a nemi szerv.

@spoiled.trophy.wife

It turned out for the best 🤗

♬ Girls Just Want to Have Fun - Cyndi Lauper

Hubble csak nevetett az egészen, a partnerének fel is tűnt, és ekkor derült ki, hogy a nő bosszút állt. Ennek ellenére csak akkor szakítottak, mikor a férfi újra megcsalta a nőt.

Amiért aztán ismét revanst vett, ha ezt annak lehet nevezni, összejött a férfi apjával, sőt, össze is házasodtak, már öt éve!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik