Szórakozás

Király Linda: Borzalmas dolgok történnek a világban, és az a téma, hogy én le vagyok fogyva vagy sem

Nyitrai Szilárd / RTL2
Nyitrai Szilárd / RTL2
Válaszolt a súlyát kritizáló kommentelőknek.

Király Linda csütörtökön megosztott egy fotót az Instagram-oldalán, ami az olaszországi nyaralása során készült róla. A posztban megjegyezte, hogy több negatív kommentet is kapott a kép miatt, például olyanokat, hogy „megérett a disznó vágásra” és „jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából”. Bejegyzésében reagált a hasonló hozzászólásokra.

Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk, hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban, egyre nehezebb az élet és a megélhetés mindenki számára, és ez a téma, hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze, de hogy ha ettől jobban érzi magát az az ember, aki erről ír kommentet, akkor egészségére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni, hogy segítsek és erőt adjak

– írta, majd úgy folytatta: nem képes csendben maradni, amikor másokat bántanak olyanért, aminek nem tudják a hátterét. Kiemelte, hogy ő már rég megtanulta kezelni az ilyen helyzeteket.

Igen, tudom, nem vagyok vékony, és nem is érdekel, ha őszinte vagyok. Viszont számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket, és teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen, és épít fel egy karriert a tehetségével, úgyis csak arról lesz szó, hogy hogy néz ki. Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból, hogy eszméletlen tehetségek vannak nálunk, és csak annyit kellene csinálnunk, hogy bíztassuk és támogassuk a másikat.

Az énekesnő szomorúnak tartja, hogy egymás rombolása miatt elveszítjük az igazi értékeinket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Linda (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik