Szórakozás

Gáspár Győző a lányairól: Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást

RTL KLUB
RTL KLUB
Csak azért, hogy elkezdhessék az életüket.

A Story magazinnak adott interjút Gáspár Győző, a showman a lányairól is mesélt a lapnak, na meg arról, mennyire jóban van vőjelöltjeivel. Azt is elmondta, ahogy tudják, segítik a fiatalokat, például lakásvásárlással.

Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket. Evelin ugyan már tavaly októberben elköltözött otthonról, kétlaki életet élnek Attilával, hol Nyíregyházán, hol a budapesti lakásban tartózkodnak, míg Virág épp a napokban bútorozott össze Krisztiánnal. El sem hiszem, hogy mindkét lányunk kirepült a családi fészekből, de nem panaszkodom, ez az élet rendje.

Hozzátette, a vőjelölteknek nem lesz könnyű dolguk, mert feleségével elkényeztették a gyerekeiket: „Evelin és Virág igencsak el lett kényeztetve, úgyhogy nem lesz könnyű dolguk a lányokkal, de bízom benne, hogy megbirkóznak a feladattal. És remélem, hogy előttük is legalább olyan hosszú és boldog közös jövő áll, mint amilyet mi tudhatunk magunk mögött Bea asszonnyal!” – vélekedett Gáspár Győző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik