Szórakozás

ByeAlex: Én nem boldognak, inkább elégedettnek mondanám magam

VARGA JENNIFER / 24.HU
VARGA JENNIFER / 24.HU
Szerinte előbbi illúzió.

Két koncert között a Story magazin szólaltatta meg ByeAlexet, aki a színpadi életével kapcsolatban úgy fogalmazott, hosszú életet nem tervez a zenei pályán.

Gyűlölöm az öregedés gondolatát is, de ettől még eljön az az idő, úgyhogy nem tervezek hosszú életet a színpadon. Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn.

Azt mondja, író akar majd lenni, ha egyszer véget ér a zenei karrierje, szívesen kiadna például könyveket. Magánéletével kapcsolatban úgy fogalmazott, a boldogságban nem hisz: „Az egy illúzió. Szerintem nincs olyan, hogy minden jó, és az úgy is marad. Én nem boldognak, inkább elégedettnek mondanám magam.”

A családalapításba eddig nem vágott bele, mint mondja, nem bánja.

Örülök, hogy magamon kívül nem sok mindenért, mindenkiért vagyok felelős. Sosem vágtam bele a családalapításba, és úgy gondolom, ez jó is így. Azt hiszem, nem sok jóra számíthatunk a jövőben, úgyhogy nem is tervezek most gyereket. És szerintem a mostani szülőknek is fel kéne készíteniük a gyerekeiket arra, hogy húsz év múlva kínkeserves küzdelem lesz minden napjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik