Szórakozás

Gáspár Győző a mentális betegségéről: Sok gyógyszert szedek, ha nagyon magam alatt vagyok, akkor megduplázom az adagot

Azt mondja, jelenleg nem látja, milyen jövő vár rá.

Gáspár Győző néhány nappal ezelőtt Palik Lászlóék műsorában árulta el, hogy a múlt héten a családja eszméletlenül, begyógyszerezve talált rá az otthonukban. A médiaszemélyiség évek óta küzd borderline személyiségzavarral, ami miatt hamarosan ismét zárt osztályra vonul.

Kapcsolódó
Gáspár Győző hat hétre befekszik a zárt osztályra, hogy kezeltesse a mentális betegségét
Múlt héten eszméletlen állapotban találtak rá, begyógyszerezve.

Gáspár ma a Tényeknek is megszólalt, megtörve beszélt például arról, milyen sok gyógyszert szed.

Nagyon sok gyógyszert szedek, ha nagyon magam alatt vagyok, akkor megduplázom, mikor meg nem akarok élni, akkor üvegszámban beveszem

– mondta, majd hozzátette, hogy a híresztelésekkel ellentétben sosem fogyasztott drogokat, és alkoholt sem szokott inni.

A showman fontosnak tartja, hogy mindenképpen kezeltesse a szorongásos tüneteit, és bízik abban, hogy egy nap teljesen meggyógyul majd, most viszont kilátástalannak érzi az életét.

Most nem látom a jövőmet. Nagyon nem látok semmit most. Semmilyen tervem nincs, megélni, túlélni, ez a legfontosabb. Semmilyen tervem nincs, nem érdekel semmi. Majd lesz, ahogy lesz

– folytatta keserűen.

Gáspár az interjúban a családjával való kapcsolatára is kitért. Elmondása szerint sem az édesapja, sem pedig a testvére nem keresik, és bár érzi, hogy szüksége lenne rájuk, semmit nem szeretne erőltetni.

Azt nem kérdezi meg senki, hogy fiam, jól vagy? Élsz még? Tényleg beteg vagy? (…) Minek legyek erőszakos? Ha valaki engem nem szeret, akkor minek könyörögjek neki? Persze, hogy szükségem lenne a a testvéremre, meg apámra is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik