Szórakozás

VV Anett először jelentkezett az ayahuasca-szeánszon történt baleset óta

RTL Klub
RTL Klub
Köszöni a bíztató üzeneteket, ígéri, hogy amint jobban lesz, őszintén beszél majd a vele történtekről.

Béres Anett, ismertebb nevén VV Anett pár perce az Instagram-oldalán jelentkezett be. Az egykori Való Világ szereplő megköszönte a rengeteg pozitív üzenetet, amit az elmúlt időszakban kapott. Mint írja, jelenleg kórházban van, de nem szerzett maradandó sérüléseket. Tegnap volt az utolsó műtétje.

Ígéri, hogy amint jobban lesz, őszintén elmeséli majd, mi történt azon a bizonyos ayahuasca-szeánszon, bármennyire is szégyelli magát. Úgy véli, óriási hibát követett el azzal, hogy részt vett a szertartáson, de szerencsésnek érzi magát, amiért profi kezekben gyógyulhat.

A teljes szöveget ide kattintva lehet elolvasni.

Mint ismeretes, több mint egy hete jelentek meg az első hírek, amelyek arról szóltak, hogy egy valóságshow-szereplő komoly sérüléseket szerzett, miután részt vett egy ayahuasca-szeánszon. A nőre a ruhái nélkül, törött csontokkal találtak rá egy siklósi szőlőültetvényen. Miután kórházba került, többórás műtéten esett át.

Mint kiderült, Béres Anett a szertartás másnapján tűnt el. Sáfrány Emesével együtt vettek részt a szeánszon, a légtornász maga mesélt arról, hogyan veszett nyoma a barátnőjének.

Kapcsolódó
Sáfrány Emese az ayahuasca-szeánszról: Anett nagyon rosszul van
A légtornász barátnőjére ruhák nélkül, törött csontokkal találtak rá, miután eltűnt a szertartás helyszínéről.

Az az érzés, amikor Anett nem volt meg, olyan volt, mint egy horrorfilm. Végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára

– mondta múlthéten a Fókuszban, hozzátéve, hogy a kórházban lévő barátnője nagyon rosszul van.

Az ayahuasca-szeánszokkal nemrég külön cikkben is foglalkoztunk, ezt ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó
„Ott voltam a keresztre feszítéskor” – ezek a hírességek már részt vettek ayahuasca-szeánszon
Mi az az ayahuasca? Miért főznek belőle teát? Miként fajulhatott el a siklósi erdőben megtartott szeánsz annyira, hogy csonttörés és műtét lett a vége? Ennek jártunk utána.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik