Élet-Stílus

Linda Evangelista megmutatta, hogy néz ki a teste az elrontott zsírfagyasztó kezelések után

Rajanish Kakade / Hindustan Times via Getty Images
Rajanish Kakade / Hindustan Times via Getty Images
Tavaly 50 millió dollárra perelte az elfuserált kezelést végző céget.

Linda Evangelista a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legünnepeltebb modelljeként volt ismert, az elmúlt időszakban viszont keveset hallatott magáról. Mint kiderült, 2015-ben fagyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni a súlyfeleslegétől, az eljárás azonban pont fordítva sült el, mint ahogyan szerette volna.

Kapcsolódó
Felismerhetetlenné vált az egykori sztármodell – 50 millió dollárra perli a zsírfagyasztást végző céget
Régóta nem hallottunk Linda Evangelistáról, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legismertebb divatmodelljéről. Nemrég azonban kiderült, hogy egy plasztikai műtét miatt „eltorzult” az arca, ő pedig ötvenmillió dollárt követel a cégtől, amely a balul sikerült kezelést végezte.

A modell zsírsejtjei a beavatkozást követő hetekben növekedésnek indultak, eltorzítva a testét és az arcvonásait. Ekkor azt hitte, rosszul csinált valamit, ezért sokkal keményebben edzett és diétázott, végül éheztetni kezdte magát. Amikor orvoshoz fordult, paradox zsírsejt-hiperpláziát állapítottak meg nála, amit sem diétával, sem testmozgással nem lehet helyrehozni. A kialakult rendellenesség nem csak esztétikai problémát okoz, de fizikai fájdalommal is jár, a karját például már nem is tudja az oldalára helyezni. Tavaly úgy döntött, 50 millió dollárra perli az eljárást végző céget, állítva, hogy nem tájékoztatták őt a szóban forgó mellékhatásról.

Evangelista a minap a People magazinnak adott interjút, a lap hasábjain pedig elmondta, hogy bár retteg attól, hogy belefut egy ismerősébe, nem akar tovább bujkálni, ezért részben azt is megmutatta, hogyan torzult el a teste az említett beavatkozás után. A róla készült friss fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Nem nézek tükörbe. Az nem én vagyok. Miért érezzük úgy, hogy meg kell tennünk ezeket a dolgokat a testünkkel? Mindig tudtam, hogy meg fogok öregedni. És tudom, hogy vannak dolgok, amiken a test átmegy. De nem gondoltam volna, hogy így fogok kinézni. Fizikailag nem ismerem fel magam, de emberként sem. Ő, azaz a szupermodell Linda Evangelista valahogy eltűnt

– mondta a lapnak, hozzátéve, hogy jelenleg az a célja, hogy segítsen másoknak, akik hozzá hasonló helyzetben vannak, miközben reméli, hogy egy nap megszabadul a szégyenérzettől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik