Szórakozás

Átutazta fél Amerikát, hogy találkozzon a férfival, aki lelépett, amíg ő szundított és még a vodkáját is elvitte

Elképesztő történetet osztott meg a TikTokon egy fiatal amerikai nő. Azt mondja, a fél Egyesült Államokat keresztülrepülte, hogy találkozhasson egy férfivel, aki az első adandó pillanatban lelépett és még a vodkáját is elvitte.

Samantha Marie egy közös baráton keresztül ismerkedett meg egy férfivel. Nagyon távol élnek egymástól, de miután sokat csevegtek és beszéltek egymással videotelefonon, és úgy érezték, egy hullámhosszon vannak, a nő azt gondolta, ad egy esélyt egy személyes találkozónak – írja az Independent című brit lap.

Samantha Marie a fél Egyesült Államokat keresztülrepülte, hogy eltölthessen egy hétvégét a férfival. Azt mondja, az első éjszaka nem történt semmi említésre méltó, mert már majdnem éjfél volt, amikor a gépe landolt, a férfi kertvárosi otthonában aludtak. Másnap bementek a belvárosba, reggeliztek, sétálgattak, majd becsekkoltak egy szállodába. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van.

Mivel Samantha Marie imádja a társasjátékokat, vitt magával egyet, és vett egy üveg vodkát is, hogy oldott hangulatba kerülhessenek, mire elindulnak vacsorázni. A férfi egy ponton kiment a fürdőszobába, és sokáig odabent maradt. A nő ledőlt az ágyra, és mivel fáradt volt az utazás miatt, elszundított. Azt mondja, nagyjából fél órát bóbiskolt, és amikor felébredt, észrevette, hogy a férfi nincs sehol, ráadásul nem csak a holmiját vitte magával, hanem az üveg vodkát is.

@sdenoyer #stitch with @ayeevuh._ #greenscreen ♬ original sound - SamanthaMarie

A nő próbálta felhívni a férfit, de az nem vette fel a telefonját, és az üzenetekre sem válaszolt. Samantha Marie felhívta a közös barátot, akin keresztül megismerte a férfit. Amikor a közös barát is keresni kezdte az eltűnt férfit, az felvette a telefonját, majd amikor rájött, hogy kivel beszél, zavartan letette. A közös barát szerint, a rövid beszélgetés alatt a háttérben hangos zene szólt.

A férfi ezek után tömören válaszolt Samantha Marie-nek. Azt írta, sajnálja, de egy családi vészhelyzet miatt kénytelen volt hirtelen távozni a szállodából. Amikor a nő visszakérdezett, hogy miért nem lehetett ezt neki elmondani, miért kellett szó nélkül lelépni, és milyen családi vészhelyzet az, ahol hangos zene szól, és egy üveg vodka is kell hozzá, a férfi elnémult, és többé semmire sem reagált.

@sdenoyer Reply to @deegutierrez1 ♬ original sound - SamanthaMarie

Ajánlott videó

Olvasói sztorik