Szórakozás

Balul sült el Nicki Minaj londoni közönségtalálkozója, a rendőrség oszlatta az óriási tömeget

James Manning / PA Images / Getty Images
James Manning / PA Images / Getty Images
Többórás késés után a túlzsúfoltságra hivatkozva lemondták az eseményt.

Hétfőn a londoni Camden városnegyedben, a Cafe Koko nevű helyen találkozott volna a rajongóival Nicki Minaj. A bejelentés elég hirtelen jött, így nem volt idő kellően felkészülni, ráadásul olyan sokan voltak kíváncsiak a rapperre, hogy végül az egész esemény káoszba fulladt.

A rapper dél körülre ígérte az érkezését, ekkorra pedig rajongók egész hada lepte el a helyszínt. A tömeg egyre nagyobb lett, így Minaj végül rendőri kísérettel ért oda este hatra. Ekkor már annyian várták, hogy végül a túlzsúfoltság miatt és a közbiztonság fenntartása érdekében le kellett mondani a közönségtalálkozót.

A rendőrség elrendelte a tömeg feloszlatását. A rapper a Twitter-oldalán üzent a jelenlévőknek.

Srácok, ha nem vagytok fegyelmezettek, nem engednek kiszállni az autóból. Kérlek, ne rohangáljatok az utcán, maradjatok egy helyben, álljatok sorba

– kérte a rajongókat, miután a sikoltozó tömeg körülvette a kocsiját.

Később az Instagramján köszönte meg az akcióban résztvevő rendőrök munkáját. A lapozható posztban pár videót is megosztott az esetről.

 

View this post on Instagram

 

Barbie (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés

Minaj a Wireless fesztivál miatt tartózkodik az Egyesült Királyságban, ahol szombaton lépett fel. A hírek szerint a koncertjére is késve érkezett, negyven perccel a kezdés után lépett színpadra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik