Szórakozás

Hajdú Péter Curtisről: Attika, remélem, rendbe jössz

A rapperre ismét gyógyulás vár, Majkával újra elváltak útjaik.

Tegnap több rajongó is jelezte Majka és Curtis közösségi oldalain, hogy bár péntek estére közös fellépést ígértek, Majka végül a társa nélkül koncertezett Villányban. Mint kiderült, mindez nem a véletlen műve, Curtissel ugyanis ismét külön válnak. Majka bár posztjában a támogatásáról biztosította barátját, azt is megírta, hogy ha ő maga nem akarja, hogy segítsenek neki, akkor egyedül kell végig járnia az útját.

Kapcsolódó

Az énekesek formációja egyébként nem most bomlott fel először. 2018 augusztusában ugyancsak a rapper drogproblémái miatt váltak külön, ám 14 hónap után ismét összeálltak.

Kapcsolódó
Tizennégy hónap története: így alakult Majka és Curtis szakítása, majd összeborulása
Nincs élő ember, aki ne hallott volna Curtis drogproblémáiról, az összeveszésről és most a bélülésről. Idővonalon mutatjuk meg, milyen híreket olvashattunk róluk tavaly augusztus óta.

A hírre azóta több hazai híresség is reagált. Hajdú Péter egy, a duóról közös fotót posztolt, mely mellett azt írja, reméli, a rapper hamar a gyógyulás útjára lép.

Srácok! Nagyon sajnálom. Attika, remélem, rendbe jössz

– írta bejegyzésében a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Hasonló poszttal biztosította barátját szeretetéről Meggyes Dávid illetve Csuti is, utóbbi egy Johann Wolfgang von Goethe-idézetet is párosított a közös fotójuk mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik