Szórakozás

Tizennégy hónap története: így alakult Majka és Curtis szakítása, majd összeborulása

2018 augusztusában nem volt élő ember Magyarországon, aki ne azzal foglalkozott volna, hogy mit mondott Majka Curtisről és mit mondott Curtis Majkáról, miután kiderült, hogy a két rapper szakított egymással Curtis drogproblémái miatt. Most, hogy hirtelen a semmiből bejelentették, mégis közös turnéra indulnak, méghozzá a 100 tagú cigányzenekarral, összeszedtük, mi történt velük az elmúlt több mint egy évben.

A dolgok változnak. Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közel kerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk

írta Majka Instagramján, bejelentve, hogy újra összeállnak Curtisszel, akivel több mint egy évvel ezelőtt, pontosabban 2018 augusztusában váltak szét, közel sem csendes körülmények közt. Viszont amekkora dráma volt a nagy szakítás körül, olyan kevés visszhangja van most annak, hogy hirtelen úgy döntöttek, mégis együtt folytatják a továbbiakban.

Majka Instagram-posztjában hangsúlyozta, hogy ez nem egy üzleti húzás volt, ezért sem egy „újraegyütt” eseményt hoztak létre – bár hozzátette, hogy biztos jól profitálnának belőle –, hanem a már korábban eladott koncertekre állnak össze újra.

Majkát és Curtist még a turné előtt, a TV2 Sztárban sztár leszek! színpadán láthatjuk újra együtt. Ez ugyanaz a TV2, ahol nem sokkal a nagy összeveszés után megjelent a Curtis rehabjáról szóló dokumentumfilm, és ugyanazon a TV2, akiknek egyedüliként volt meg jó minőségben Majka augusztusi koncertjéről a bejelentés, miszerint szétválnak Curtisszel, annak drogproblémái miatt.

A lenti lapozós felületen a nyilakkal navigálva megnézheted, hogyan alakult a sorsuk.

via GIPHY

Az nem derült ki, mi vezetett odáig, hogy úgy döntöttek, most mégis újra együtt állnak színpadra, pedig egészen váratlan volt ez a bejelentés az elmúlt egy év egymásra mutogatása után. És mivel nehezen hittük el, hogy a nagy szakítás ilyen rég történt, az alábbi lapozgatós grafikában összeszedtük és időrendbe raktuk Majka és Curtis szétválásának sztoriját.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik