Szórakozás

Arany cumija és drága ékszerei vannak az egyéves brit kisfiúnak

Jareem anyukája inkább magán spórol, hogy a fiának mindent meg tudjon venni.

Alaposan elkényezteti kisfiát egy brit anya. A Liverpool Echo cikke szerint sokáig úgy tűnt, hogy a 32 éves Kasey Akramnak nem lehet gyereke, de két éve teherbe esett, a gyerek születése óta pedig nem létezik számára más, csak a kisfia. A nő elhatározta, hogy mindent megad a kis Jareemnek, amit csak lehet, ha kell, inkább magán spórol.

Jótékonysági boltokban vásárolok magamnak ruhát, de, ha megtehetném, meztelenül járnék, csak hogy ő azt hordhasson, amit csak akar. Bármi tetszik neki, megkapja, és ha nem engedhetem meg magamnak, felhívom az apját és tőle kérek pénzt

– mondta Akram, aki természetesen az egész napját Jareemnek szenteli.

Hatkor kel, reggelit készít a fiának, aki azt néz a tévében, amit csak. De ez még semmi: az anyuka hetente többször tejes-mézes fürdőben fürdeti Jareemet, esténként babaolajas masszázst ad neki, kéthetente borbélyhoz is elviszi, a fiú rendszeresen kap pedikűrt, és még saját ékszerésze is van. A kisfiú egyébként a tiszta aranyon kívül minden fémre allergiás.

Jareemnek van egy 750 fontos (kb. 350 ezer forint) Versace-nyaklánca, egy 925 fontos (kb. 430 ezer forint) karkötője, amit gyémántok díszítenek, és kapott egy 1000 fontos (kb. 465 ezer forint) tömör aranyból készült cumit is.

A fiúnak Gucci edzőcipője van, míg anyukája olcsó papucsban jár csak.

Akram és fia is csak bio ételeket esznek, csapvizet viszont nem ihat Jareem, mert anyukája attól tart, hogy a vízben lévő ösztrogéntől megnő a melle. A lap szerint egy dadust ki is rúgott, amiért az csapvizet adott a gyereknek.

Ha egyszer meg fog házasodni, a felesége tuti utálni fog engem

– nyilatkozta az anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik