Szórakozás

Megszületett Kasza Tibiék második gyereke

TV2
TV2
A műsorvezető Balázsék műsorában jelentette be a hírt.

Kasza Tibiék januárban jelentették be, hogy második gyereküket várják. Mint kiderült, a baba időközben meg is született, erről a műsorvezető Sebestyén Balázsék reggeli műsorában számolt be nemrég – szúrta ki az nlc.

Kapcsolódó
Kasza Tibiék második gyereküket várják
Instagramon számoltak be a hírről.

Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány

– mondta Kasza, aki azt is elárulta, hogy a babát Kasza Liza Pannának nevezték el.

A műsorvezető ezúttal is a felesége mellett volt a szülőszobán, akárcsak Lora Bella érkezésénél 2018 novemberében. Mint ahogyan azt a műsorban elmondta, próbálta poénkodással oldani a hangulatot, Darai Andrea vajúdása viszont ezúttal nehezebbre sikeredett, így egy idő után már azzal fenyegetőzött, hogy a szülés után elválik.

Kapcsolódó
Megszületett Kasza Tibiék kislánya
A kislány a Lora Bella nevet kapta.

Kasza Sebestyénék kérdésére elmondta, egyelőre nem került szóba, hogy a feleségével szeretnének-e harmadik gyereket, jelenleg arra koncentrálnak, hogy minél több időt tölthessenek a lányaikkal. Bár nem bánta volna, ha fia születik, szeret lányos édesapa lenni, számára egyébként is az volt a legfontosabb, hogy a kicsi egészséges legyen.

Sűrű napjai vannak a Kasza-családnak:

Kapcsolódó
Vizsgálatot indított a versenyhivatal Kasza Tibiék egyik cégénél
A Manker Beauty vélhetően tisztességtelenül népszerűsíti a Challenge étrendkiegészítőket, valamint a termékekhez kapcsolódó életmódváltó rendszert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik