Szórakozás

Gáspár Virág két plasztikai műtétet is tervez a jövőre nézve

YOUTUBE / LAKATOS LEVENTE
YOUTUBE / LAKATOS LEVENTE
Beszélt továbbtanulásról, esküvőről és családalapításról is.

Lakatos Levente YouTube-os műsorában adott interjút Gáspár Virág, Gáspár Győző kisebbik, most húszéves lánya. Gáspár elsőként arról beszélt, még mindig érez diszkriminációt a származása miatt.

Én tiktokozok is, és egyből írják, »te cigány kurva«, »te cigány«. Hiába, hogy 2022-t írunk, női egyenjogúság, stb. Felénk Nógrádban csak cigányok vannak. Ha eljövök Pestre, itt még okés, de néha azért látom, hogy a cigányokat megszólják, lenézik.

A továbbtanulásról így nyilatkozott:

A-verzió a pszichológia, de beadtam a textiltervezésre is a jelentkezésemet. Gondolkodtam OKJ-n vagy a TV2 Akadémián, vagy valami munka. Esetleg itt hagyni mindent, elmenni Londonba dolgozni.

A családja egyébként a gasztronómia felé terelgetni, ugyanis elmondásuk szerint Gáspár Virág nagyon jól főz. Esküvő és családalapítás még nincs terítéken, utóbbi nem is igazán vonzza, mert ahogy fogalmaz: „Nem nagyon szeretem a gyerekeket, szeretném felépíteni magam, dolgozni. Majd 30 után, de én még nem érzem magam úgy, még én is gyerek vagyok”.

Elmondta, két plasztikai műtétet tervez a jövőre nézve: az orrát és a melleit tervezi megműttetni.

Kiskorom óta nagyon szeretném az orromat megműttetni. Igazi tipikus Gáspár-orrt örököltük. Szeretném még a mellemet is. Okés, fogytam meg minden, de úgy vagyok vele, nő vagyok, ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem. Nem tudok felvenni egy normális topot, meg szeretném csináltatni mindkettőt. Ha bemegyek egy fehérneműboltba, ne csak sportmelltartót tudjak venni. Az orrom formája tetszik, de olyan, mint egy krumpli. Szeretném szűkíttetni, vékonyabbra, Bella Hadid-szerűre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik