Szórakozás

A monacói hercegné szerint sajnálatos, hogy még mindig pletykák keringenek a házasságáról

Arnold Jerocki / WireImage / Getty Images
Arnold Jerocki / WireImage / Getty Images
„Mint minden embernek, nekünk is vannak érzéseink, de a média kereszttüzében minden gyengeségünket górcső alá veszik.”

Charléne Wittstock házasságát már közvetlenül a megkötése után is árgus szemekkel figyelte a bulvármédia, miután pedig egy eredetileg 10 naposra tervezet dél-afrikai kiruccanásából több mint féléves távollét kerekedett, ismét rájuk szállt a sajtó. Több lap is arról cikkezett, hogy a monacói hercegné azért lépett le a monarchiából, mert a férjénél, II. Albertnél újabb nő jelentkezett azt állítva, hogy törvénytelen gyereket szült neki. Az anya DNS-tesztet követel a hercegtől, utóbbi viszont eddig sikeresen elkerülte mindezt, tavaly ugyanis a mentelmi jogára hivatkozva elhalaszttatta az ügyet.

Kapcsolódó
Mesének szomorú, drámának túl titokzatos a monacói hercegné története
Az afrikai születésű Charléne Wittstock már több mint egy évtizede II. Albert monacói herceg felesége, otthonra azonban nem igazán lelt a monarchiában. A hercegnéről azt pletykálják, esküvője előtt háromszor is megpróbált elmenekülni Monacóból, 2020 decemberében pedig a sokadik nő fordult a bíróságra azt állítva, hogy törvénytelen gyereket szült II. Albertnek.

A monacói hercegné saját bevallása szerint azért maradt távol a férje országáról, mert egészségügyi problémái adódtak Dél-Afrikában. Egy fogászati ​​implantátum behelyezése utáni szövődményként fül-orr-gégészeti fertőzés alakult ki nála, több műtéten is átesett, mire végre visszatérhetett Monacóba, ám hamar egy svájci klinikán kötött ki, miután testileg és lelkileg is túl kimerült volt ahhoz, hogy ellássa udvari teendőit. Idén márciusban végül ismét visszatért a monarchiába, azóta több eseményen is részt vett a hercege oldalán, a pletykák viszont nem csendesedtek. Még az is felmerült, hogy Wittstock vett magának egy házat Svájcban, hogy oda vonulhasson vissza, nem beszélve arról a merész híresztelésről, miszerint II. Albert  évi tízmillió fontról szóló megállapodást kötött a feleségével, hogy utóbbi eleget tegyen hercegnéi kötelezettségeinek, azaz elkísérje a férjét a hivatalos megjelenéseire.

Wittstock a napokban a People magazinnak adott interjút. Ekkor elmondta, hogy még mindig gyengélkedik, nem is igen meri megerőltetni magát a fizikai állapota miatt. A házasságáról szóló pletykákat sajnálatosnak, a férjét pedig az őrzőjének nevezte.

Sajnálatosnak tartom, hogy bizonyos médiumok még mindig teret adnak az életemről és a kapcsolatomról szóló pletykáknak. Mint mindenki más, mi is emberek vagyunk, vannak érzéseink és gyengeségeink. De a média kereszttüzében minden gyengeségünket górcső alá veszik. A férjemmel megvitattuk ezeket a rosszindulatú cikkeket, és ő mindent megtett azért, hogy megvédjen engem és a gyerekeinket

– magyarázta a hercegné, aki nemrég a lányával, Gabriella hercegnővel vett részt a monte-carlo-i divathét egyik eseményén. Wittstock hangsúlyozta, hogy nagyon boldog, amiért végre visszatérhetett Monacóba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik