Szórakozás

Szellemeket kimutató gépet teszteltek Csonka Andráson, a hálószobájáig ér a baj

lifetv
lifetv
Geopatikus földsugárzás fölött fekszik, állítja a szakértő.

Méltatlanul későn bukkantunk rá a LifeTV reggeli műsorának egyik csütörtöki adásrészletére. A stúdióba meginvitálták Kovács-Magyar András feltalálót, szellemi gyógyítót, aki egy szellemeket is kimutató géppel érkezett Holdampf Lindához és Csonka Andráshoz.

Én 30 éve gyógyítok, és számtalan olyan jelenség volt, ami hiszem vagy nem hiszem. Ilyen például a földsugárzás, hogy jó helyen fekszik-e valaki. Aztán a rontások, mikor kötést vagy rontást küldenek. Vagy a szellemek: pici gyerekek nem tudnak aludni, egész éjszaka sírnak. Két dolog lehet: vagy szellem van a házban, vagy földsugárzásban fekszenek

– kezdte meg a magyarázatokat Kovács-Magyar, aki ezt követően rákötötte Holdampf Lindát a műszerre. A készülékre a kezeket kell ráhelyezni, 40 másodpercig mér, majd a számítógép kiír bizonyos adatokat. A feltaláló szerint a világon ez az első ilyen mérőkészülék. Kiderült, hogy a stúdióban is érzett szellemeket Kovács-Magyar András.

Holdampfról kiderült, nincs vele szellem, jó helyen is fekszik otthon. Következett Csonka András, akivel kapcsolatban felemlegették azt a több mint egy évvel ezelőtti adást, mikor Kiss Kató halottlátó (akit Hajdú Péter is megizzasztott a napokban) azt mondta a színésznek, egy halott férfi fogja a vállát.

Kapcsolódó

Drága András, nincs rajtad szellem. Azt viszont elmondhatom, hogy odahaza, ahol a fekhelyed van, ott egy geopatikus földsugárzás fölött fekszel. Ez egy vízér.

Csonka elmondta, nem tud elköltözni, az ágyat se tudja mozgatni, de Kovács-Magyar szerint olykor 40-50 centi is megoldást jelenthet. A színész elmondta, a franciaágy másik oldalára áthúzódik, hogy megoldódjon a gond.

Az adást itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik