Szórakozás

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni Kiss Kató halottlátó

Life Tv
Life Tv
A médium állítja, Berki Krisztián általa küldött üzenetet a műsorvezetőnek.

Kiss Kató halottlátó Berki Krisztián halála óta többször is megszólalt, mondván: a médiasztár lelke kapcsolatba lépett vele. Az Ébredj velünk! múlt heti adásában azt mondta, a celeb üzenetet hagyott általa Hajdú Péternek, aki ma fel is olvasta ezeket a sorokat.

Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat

– hangzott a műsorvezető által felolvasott levél tartalma.

Hajdú ezt követően arra kérte Kiss Katót, hogy győzze meg őt az üzenet valódiságáról. Először azt a kérdést tette fel Berkinek a látón keresztül, hogy mi volt a keresztneve annak az operatőrnek, akivel az Überkirály című műsort forgatták. Kiss Kató erre nem tudott pontosan felelni, egy Muki nevű illetőt emlegetett, mire a műsorvezető azt felelte, a férfi neve Imre, de majd felkeresi telefonon, hogy van-e beceneve.

A második kérdés egy helyszínre irányult, Hajdút az érdekelte, hol mondta el neki a médiasztár, hogy indul a főpolgármesteri választásokon. Egyértelmű választ erre sem kapott, a látó ugyanis azt felelte, egy kávézót lát, ami a Life Tv stúdiójától 20-25 kilométerre van. Hajdú Péter ezzel nem elégedett meg, ugyanis a pláza, ahol az említett beszélgetés történt, jóval közelebb van ennél.

A halottlátó később azt mondta a műsorvezetőnek, hogy kamerákon kívül tudna igazán bizonyosságot nyerni, a műsoridő ugyanis túl rövid mindehhez. Ami pedig az üzeneteket illeti, Kiss Kató állította, hogy nemcsak Berki Krisztián üzent Hajdúnak, hanem valaki más is, erről viszont csak privátban hajlandó beszélni vele, mert másra ez nem tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik