Szórakozás

Fresh Andi egyszer próbálta ki a botoxot, el is ment tőle a kedve

Azóta se vett igénybe plasztikai szolgáltatást.

Villányi Andrea, azaz Fresh Andi nehéz időszakon van túl. Tavaly diagnosztizáltak nála mellrákot, sokakban csalódott is, miután kiderült a betegsége. Az énekesnő szerencsésen legyőzte a rákot, már kontrollra is ritkábban kell járnia. Pénteken ünnepli a 40. születésnapját, az öregedés kapcsán viszont inkább a lelki oldalát vizsgálja a fizikai jeleknek.

Kapcsolódó

Mint mondja, szerinte teljesen rendben van, ha valaki úgy dönt, hogy plasztika segítségével próbál fiatalos maradni, ő viszont nem kér ezekből az eljárásokból. Szerinte a lelki egyensúly nem az esztétikai beavatkozások számával arányos. Ő maga csupán a botoxot próbálta ki egyszer, de rögtön el is ment tőle a kedve.

Kíváncsi voltam, milyen a botox. Az eredménnyel viszont egyáltalán nem voltam elégedett; úgy néztem ki, mint egy viaszbábu. El is ment a kedvem az egésztől, azóta sem vettem igénybe semmiféle plasztikai eljárást

mondta a Story magazinnak Fresh Andi, aki nemrég visszatért az énekléshez is, első koncertjén könnyekig hatotta a közönsége öröme.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik