Szórakozás

Fresh Andi sok ismerősében csalódott, miután kiderült a betegsége

YouTube / Palikék Világa by Manna
YouTube / Palikék Világa by Manna
2021-ben diagnosztizáltak nála mellrákot.

Tavaly októberében jelentett be a Best magazin címlapján Fresh Andi, hogy korábban mellrákban szenvedett, melyet végül sikerült legyőznie. A daganatos megbetegedésről és arról szerzett élményeiről a magazinban beszélt hosszabban, például, hogy párjával mindketten sírtak, miután kiderült, hogy rosszindulatú daganat található a szervezetében. Elmesélte, hogy tizenhat alkalmas kemoterápiás kezelést kapott és a haját kopaszra kellett nyírni.

Kapcsolódó
Fresh Andi egy héttel azután férjhez ment, hogy mellrákkal diagnosztizálták
Rögtön szervezni kezdték az esküvőt, hogy minél hamarabb összeházasodhassanak párjával.

Most Palik László YouTube-os műsorában járt, hogy kicsit részletesebben meséljen arról, mi történt vele az elmúlt időszakban. Elmondta, hogy miután kiderült a betegsége, nagyon sok embert vesztett el, és akik csalódást okoztak számára, ahogy azt is kifejtette, számára sosem volt tabu ez a téma.

Amit szoktam mondani, hogy előfordul, hogy megkérdezik, hogy beszélhetünk-e róla. Hát, miért ne beszélhetnénk róla? Azt mondtam, hogy vagy beszélek róla, és tényleg tabuk nélkül, mindenre választ adok és nem szépítem, hanem a frankót elmondom úgy, ahogy megéltem, vagy ne beszéljünk róla. Nincs olyan kérdés, amire ne válaszolnék. Nagyon sok mindenkiben csalódtam, aki felhívott telefonon. Volt, aki felhívott és konkrétan azt mondta, hogy: jaj szegénykém, nagyon sajnállak, de tudd, ha ez nincs, akkor nem hívlak fel. Nekem akkor le kellett volna tennem a telefont, és nem tettem. Abban a pillanatban nem tudtam, hogy bontsam a vonalat és káromkodjak egyet vagy belemenjek egy felületes beszélgetésbe, ami itt bemegy és itt kijön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik