Szórakozás

M. Richárd élettársa: Ricsi azt mondta, a börtönben fog meghalni

RTL Klub
RTL Klub
Azt kérte, hogy a kutyájával együtt hamvasszák el.

M. Richárd hosszú ideig küzdött szívproblémákkal, börtönbüntetésének letöltése alatt kétszer is sztrókot kapott. Tavaly decemberben válságos állapotban vitték a berettyóújfalui börtönkórházba, a családja áprilisban közölte, hogy mesterséges kómában tartják, és összesen nyolcvan kilót fogyott. Május 6-án a halálhíréről számolt be a sajtó.

Kapcsolódó
Meghalt M. Richárd
A férfit 8 év fegyházra ítélték a kecskeméti maffiaperben és 3 és fél év fogházat kapott a Dózsa György úti tragédia miatt.

Az ügyészség múlt héten büntetőeljárást indított M. Richárd ügyében, a hatóságok foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomoznak. Ügyvédje szerint a férfi azért halt meg, mert nem kapott szakszerű kezelést.

Kapcsolódó
Büntetőeljárást indított az ügyészség M. Richárd ügyében
Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomoznak, de még nincs gyanúsított az ügyben.

Utóbbi véleményen van M. Richárd élettársa, Horváth Éva is, aki a Fókusz mai adásában arról beszélt, a párja korábban azt mondta neki, hogy nem fog kijutni a börtönből, ott fog meghalni.

Ő mondta, hogy ő innen soha nem fog kijönni. Ő meg fog halni, beszélt is a haláláról. Elmondta, hogy szeretne eltávozni, hogy elhamvasztva legyen a kutyájával

– idézte fel a beszélgetést Horváth Éva, aki vizsgálatot kezdeményezett az ügyben.

Kapcsolódó
Vizsgálatot kezdeményez M. Richárd élettársa, szerinte hibázott a börtön
A nő szerint párja halálát sorozatos mulasztások okozták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik