Szórakozás

Lovasbemutatón tűnt fel II. Erzsébet, miután az egészségi állapota miatt idén Károly herceg vette át tőle a trónbeszédet

Max Mumby / Indigo / Getty Images

Lovasbemutatón tűnt fel II. Erzsébet, miután az egészségi állapota miatt idén Károly herceg vette át tőle a trónbeszédet

A fotókat elnézve remekül szórakozott.

II. Erzsébet egészségéért sokan kezdtek aggódni az elmúlt időszakban, a királynőnek ugyanis súlyosbodtak a mozgásbeli problémái, februárban pedig elkapta a koronavírust is. Idén rendhagyó módon a trónbeszédet sem ő tartotta meg a Parlament nyitónapján, a feladatot fia, a trónörökös Károly herceg vette át.

Kapcsolódó
Károly herceg rendhagyó parlamenti beszéde
Majdnem fél órán át tartott a beszéd.

Miután a királynőt hetek óta nem látták nyilvános eseményen, a minap váratlanul felbukkant a windsori lovasbemutatón, ahol a fotók szerint remekül szórakozott. Őfelsége széles mosollyal vehetett át egy trófeát is, amit a lova, Balmoral Leila nyert egy versenyszámban.

Chris Jackson / Getty Images

A királynőt egy Range Roverrel vitték körbe a helyszínen, aki lehúzott ablaknál integetett a jelenlévőknek. A helyére később egy sétapálcával érkezett, ahol nem sokkal később a fia, Eduárd wessexi gróf csatlakozott hozzá. A szemtanúk szerint II. Erzsébet remek formában volt az eseményen.

Őfelsége egyébként köztudottan nagyon kedveli a lovakat. Nemrég például a kedvenc pónijaival fotózták őt 96. születésnapjának alkalmából.

Kapcsolódó
Kedvenc pónijaival fotózták a 96 éves II. Erzsébetet
A királynő 70. éve ül a brit trónon.
Olvasói sztorik