Szórakozás

Aláírta, hogy átvette a szomszédja csomagjait, majd letagadta az egészet

Oscar Wong / Getty Images
Oscar Wong / Getty Images
Lehetetlen helyzetben találta magát egy nő, akinek a csomagjait épp akkor szállították ki, amikor nem volt otthon.

Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Utóbbiak közé tartozik, hogy az ember nem mindig tud otthon lenni, amikor a futár kiszállítja a csomagját. Egy Mia nevű brit nő sem tudta személyesen a rendelését, a szomszédja azonban megtette helyette. Csak aztán mindent letagadott – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Mia egy TikTok-videóban adta ki a dühét. Azt mondja a csomagokban egy új szennyestartó és ágyneműk voltak, nagyjából 300 font (kb. 134 ezer forint) értékben. A lány értesítést kapott a futárszolgálattól, hogy a küldeményt leszállították. Kapott két fotót is bizonyítékként: az egyiken ott állnak a dobozai a szomszéd nyitott ajtajában, a másikon az ajtó már zárva a van, a dobozok pedig sehol, vagyis odabent.

Amikor Mia becsengetett, hogy elkérje a küldeményt, a szomszédasszony azt mondta, sajnálja, de nincs nála semmiféle csomag. Mia döbbenten ment haza, és még egyszer ellenőrizte a futárcégtől kapott emailt, hátha ő tévedett. Amikor rájött, hogy nem így volt, a barátját küldte át a szomszédba.

Amikor a férfi szembesítette a tényekkel, a szomszédasszony már emlékezett, hogy aláírta az átvételi elismervényt, de azt mondta, nem vitte be a csomagokat, hanem az ajtó előtt hagyta őket, biztosan ellopta valaki. Mia ekkor már tajtékzott a dühtől.

@miaxmon

im so angry i’ll update u when i find out more 😭 / if i get refunded. 999 hello parcel police please

♬ original sound - mia mon

Egy későbbi videójában Mia elmondja, hogy a csomagok másnap reggelre csodával határos módon megjelentek az ajtaja előtt. Úgy tűnik az ötös számú lakásban voltak, nem abban, amelyik előtt a futárcég fotói készültek. A fiatal nőnek elképzelése sincs, hogy mi történhetett, de nem is igazán érdekli, örül, hogy meglettek a csomagjai.

@miaxmon Reply to @lauren_mariexoxo ♬ original sound - mia mon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik