Szórakozás

Osváth Zsolt az Orbán Viktorral közös fotójáról: Hülye lettem volna nem odamenni

Youtube / ZSHOWtime
Youtube / ZSHOWtime
Két napja a miniszterelnökkel és Gyurcsány Ferenccel is lefotózkodott a parlamentben.

Osváth Zsolt a napokban vendégként vett részt az Országgyűlés alakuló ülésén, a parlamentben pedig Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral is lőtt egy-egy közös fotót. Miután megosztotta a szóban forgó képeket sem az ellenzéki, sem pedig a fideszes tábor nem kímélte.

Kapcsolódó
Osváth Zsolt Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel is lefotózkodott a parlamentben
Egy DK-s ismerősét kérte meg, hogy juttassa be a parlamentbe.

Legújabb videójában elmondta, hogy az egészet csak egy médiahekknek szánta, nem sejtette, hogy ennyi támadást fog kapni, főleg a saját követőitől. Állítja, hogy szeretett volna Orbán Viktor szemébe nézni, és egyébként nagy álma, hogy egyszer leüljön vele a kanapéjára, ahol elbeszélgethetnének azokról a sérelmekről és szenvedésekről, amiket a miniszterelnök illetve a pártja okozott neki. Hangsúlyozta, hogy továbbra sem szimpatizál a Fidesszel, de mivel Orbán egy pillanatra egyedül maradt, kapott az alkalmon, hogy lőjön vele egy közös fotót.

Tényleg bárki egy pillanatig is azt gondolta, hogy én keblemre ölelem őt? Hát bazdmeg, ez egy médiahekk! Tényleg az iróniát, tényleg ezt kell magyarázni valakinek? Hülye lettem volna nem odamenni! A szemébe tudtam nézni

– magyarázta.

Osváth hozzátette azt is, hogy bár korábban kijelentette, hogy az eddig ismert formában visszavonul a politikai szerepvállalástól, a jövőben is lesznek olyan ügyek, amelyben megnyilvánul, most viszont ezt nem tette meg. Bár nem verte nagy dobra, most arról is beszámolt, hogy az elmúlt időszakban rengeteg fenyegetést és zsarolást kaptak a párjával, de természetesen nem attól tart, hogy Orbán Viktor megjelenik a házuknál és bedobja kővel az ablakukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik