Szórakozás

Özönlenek a felkérések Will Smith hasonmásához az Oscar-botrány óta

Getty Images
Getty Images
Shad Ellis egy fellépésért legalább 270 ezer forintnyi összeget kér. Az emberek arra kérik, hogy ne pofozza fel őket.

Alaposan megváltozott világ leghíresebb Will Smith-hasonmásának élete, mióta a színész lekevert egy nagy pofont Chris Rocknak az idei Oscar-gálán – írja a LADbible.

A Bedfordban élő Shad Ellis az elmúlt 25 évben éjszakai klubokban, esküvőkön és céges rendezvényeken szerepelt a színész hasonmásaként szerte a világon.

Az Oscar-gála nézettsége mellett neki is jót tett a botrány. Bár régebben sem unatkozott, azt mondja, hogy soha nem volt rá ekkora kereslet, mint mostanában.  ami anyagilag is jövedelmezőbb, hisz eseményenként 600 fontot (kb. 272 ezer forint) kér el.

Az emberek állandóan megállítják őt az utcán, hogy megbeszéljék az esetet, de online is sokan megkeresik, mindenki úgy szól hozzá, ahogy Will Smith-hez viszonyulna.

Naponta kapok megjegyzéseket, kérdéseket róla, az emberek igyekeznek emlékeztetni rá. Múlt héten megállított egy srác, hogy elmondja, mennyire hasonlítok Will Smithre. Beszéltünk egy kicsit, aztán búcsúzóul

azt kérte, hogy, ha lehet, ne pofozzam fel…

– emlékezett Ellis, aki részmunkaidőben dolgozik Smith hasonmásaként. Bár azt nem árulja el, hogy pontosan mennyit keresett a másodállásával, mindenesetre 21 éves korában már házat és egy szép autót is tudott venni magának.

Természetesen Ellist sem hagyta hidegen az Oscar-gálán történt eset.

Határozottan elítélem a pofont. Nem így kellett volna kezelni a helyzetet. De az érzelmeink néha elragadnak minket, és akkor olyat tehetünk, amit később megbánunk

– mondta.

Ellis egyébként még nem találkozott személyesen az Oscar-díjas színésszel. Hogy hogy néz ki Will Smith-hasonmása, itt megnézheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik