Szórakozás

Donald Trumpnak eszében sincs visszatérni a Twitterre

Tom Pennington / Getty Images
Tom Pennington / Getty Images
Most sem, hogy már Elon Musk kezében van a közösségi oldal, ahonnan tavaly végleg kitiltották.

Donald Trump saját közösségi oldala, a TRUTH Social a napokban nyílt meg az amerikai felhasználók előtt. Az Egyesült Államok korábbi elnöke arról számolt be a Fox Newsnak, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a felhasználók az ő platformját jobban szeretik, mint a Twittert, szeretné is, ha az emberek áttérnének rá.

A Truth egy platform a hangom és a támogatóim számára. De azt akarom, hogy mindenki csatlakozzon. Konzervatívok, liberálisok, mindegy

– mondta Trump, akit tavaly év elején végleg letiltott a Twitter, mondván, szerintük a volt elnök gyújtó hangú beszéde és a közösségi felületein megjelent üzenetei okozták a capitoliumi zavargásokat.

A Twittert egyébként tegnap este vásárolta meg Elon Musk, körülbelül 44 milliárd dollárért. Donald Trump a tulajdonosváltás ellenére sem tervez visszatérni a platformra, bár azt hangsúlyozta, hogy jó embernek tartja a Tesla atyját.

Kapcsolódó
Elon Musk megvásárolta a Twittert
44 milliárd dollár körüli összeget fizetett érte.

Elon Musk javítani fog a Twitteren, és jó ember, de én a Truth-nál maradok. A lényeg az, hogy nem, nem térek vissza a Twitterre

– jelentette ki.

Trump egyébként a minap Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatáról is elmondta a véleményét. Szerinte csúnya válás vár rájuk, ami után Sussex hercege térden csúszva könyörgi majd vissza magát a királynőhöz.

Kapcsolódó
Donald Trump szerint Meghan Markle az orránál fogva vezeti férjét, ezért „nagyon csúnya” válásuk lesz
Úgy véli, Harry térden csúszva könyörgi majd vissza magát a királynőhöz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik