Szórakozás

Csoda, hogy él: mozgó vonat alá ájult egy fiatal nő – Videó

Félelmetes videót tett közzé az argentin közlekedési vállalat. Egy fiatal nő megszédült, elájult és az éppen beérkező vonat alá esett egy Buenos Aires-i állomáson. Csodával határos módon túlélte a balesetet.

Egy biztonsági kamera vette videóra, amint a helyi sajtóban csak Candela néven említett fiatal nő megszédül, majd beesik az éppen az állomásra érkező vonat alá egy Buenos Aires-i vasútállomáson. Az esetnek jónéhány szemtanúja volt, és mind biztosak voltak benne, hogy a nő nem élte túl a szörnyű balesetet – írja a New York Post.

Két férfi húzta ki a nőt a szerelvény alól, aki nem csak életben volt, de fel is tudott ülni, aztán mégis visszafeküdt a betonra, míg megérkeztek a mentők és kórházba szállították. Az eset március 29-én történt, de a felvételt csak akkor mutatták meg Candelának, amikor teljesen egészségesen kiengedték a kórházból.

A nő azt mondja, csak arra emlékszik, hogy megszédül, abból, ahogy a vonat alá esett semmi sem maradt meg neki, de a felvételeket látva ő maga is alig hiszi el, hogy életben maradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik