Szórakozás

Pásztor Anna: Volt két pici baba, akik sajnos nem születtek meg

YouTube / Palikék Világa by Manna
YouTube / Palikék Világa by Manna
Korábbi veszteségeiről beszélt.

Palik László beszélgetős műsorában, a Három Igazságban vendégeskedett Pásztor Anna, akinek három borítékban található egy-egy kérdésre kellett válaszolnia. A beszélgetés közben aztán olyan témákat érintettek, mint a zenész lázadó tinédzserkora vagy a külföldön töltött évei. A műsorban arról is beszél, hogy milyen mélypontjai voltak eddigi életében, és elmesélte, hogy két gyereke születése előtt már kétszer teherbe esett, de akkor elveszítette a babákat.

Mint a csiga, a saját taknyomon-nyálamon csúsztam, óriási, giga mélységekben voltam a kisfiam születése után. A két pici baba előtt volt másik két pici baba, akik sajnos nem születtek meg. Olyan mértékűen fájt a lelkem emiatt, hogy nagyon nehéz volt belemenni a szülésbe, olyan nagyon meg akartam tartani Benjikét, hogy összezárt a szervezetem, alig tudták kioperálni Benjikét. Utána az elengedés, a megnyugvás, meg a másik két babának a terhe fél évvel a szülés után úgy fejbe vágott, mintha rám ejtettek volna egy falusi téglavécét

– mondta, majd arról beszél, hogy fél évvel kisgyereke születése után érezte meg ezeknek a veszteségeknek a terhét.

Háromnegyed évig megtapasztaltam azt, milyen lehet, ha valakinek elveszik az életkedvét. Én nagyon pörgök, nagyon vidám vagyok, ezt kaptam, ez egy kegyelmi állapot, hogy egyfolytában tervezek valamit, csinálok valakit és zabálom az életet. Ezt elvették tőlem. Meg tudom mondani, hogy minden nap reggel 10-kor záródtak a falak, mint a Csillagok Háborújában a szemétledobó. És jött a nihil, nem éreztem semmit, nem tudtam a következő percre, órára, évre koncentrálni, egy kis dobozban voltam háromnegyed évig. Akkor volt az, hogy ilyen segítséget, olyan segítséget ajánlottak, de mondtam, hogy nem akarok gyógyszereket. Elérkeztünk oda a gyerekeim apukájával, hogy nem fogja ezt sokáig tolerálni, mert ott van a pici gyerek, és én nyüszítve voltam ebben a ketrecben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik