Szórakozás

Pumped Gabo: A globális felmelegedés és a Föld pusztítása nagyobb veszélyt jelent a jövőnkre nézve, mint a covid vagy a háború

Youtube / Mivanaveled Show
Youtube / Mivanaveled Show
Klímatüntetésen járt, és másoknak is azt javasolja, hogy vegyék komolyan a környezetvédelmet.

Úgy fest, Pumped Gabo az idei évben nagyon odateszi magát, ami a jó ügyeket illeti. Január végén pucéran szállt bele a Fertő tavi beruházásba, március elején azért kampányolt a ruháitól megszabadulva, hogy fegyverek helyett élelemmel és menedékkel támogassuk Ukrajnát, néhány napjai pedig a tüntető pedagógusok mellett állt ki, mondván:

Több zsét a tanároknak!

Kapcsolódó
Pumped Gabo: Több zsét a tanároknak!
Mindenkit arra kér, hogy támogassák a pedagógusokat, hiszen nagyon fontosak.

Az Instagram-sztár a minap ismét komoly dologba fogott: klímatüntetésen járt, és arra buzdítja követőit, hogy ők is tegyék meg ugyanezt március 25-én.

Örülök, hogy egyre több fiatal tartja fontosnak a környezetvédelmet. 🌳 A globális felmelegedés és a föld pusztítása nagyobb veszélyt jelent a jövőnkre nézve, mint a covid vagy a háború, mégsem foglalkoznak vele a kormányok eléggé, mert nem áll érdekükben. Nekünk kell ezzel foglalkozni! 👊🏾 Jövőhéten lesz a nagy globális klímasztrájk ahol mindannyiunknak ott kell lennie! MÁRCIUS 25 10:00 DEÁK FERENC TÉR!

– írta posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik