Szórakozás

Kajdi Csaba tiniként madárházat rendezett be a villájuk legalsó szintjén

FARKAS NORBERT / 24.HU
FARKAS NORBERT / 24.HU
Végül lebukott és a szárnyasoknak menniük kellett.

Kajdi Csaba gyerekkorában egy 5-600 négyzetméteres villában élt a családjával, aminek az alsó szintje megüresedett. Az akkor 14 éves Cyla éppen be tudott mászni az ablakon, és úgy döntött, madárházzá alakítja a kétszobás lakást.

Amikor gyerek voltam egy nagy régi budai villában laktunk, és az alsó részén volt egy úgynevezett szükséglakás, cselédlakás, ahol nem laktak. Én gyorsan kifigyeltem, imádom az állatokat. Akkor még bolondabb voltam, és mondtam, na én ezt berendezem madárháznak. És akkor vettem a Nimfapapagájt, a gerlét, ilyen pinty, olyan kanári, és berendeztem ezt a lakást

mondta a Sláger Reggeliben, hozzátéve, hogy különféle növényekkel is igyekezett otthonossá tenni a szárnyasok búvóhelyét.

Később a lakást ki akarta adni az akkori tanács, így mikor az egyik kolléga belépett, igencsak meglepődött, hogy egy madarakkal teli dzsungel közepén találta magát. A tinédzser Kajdi kezdetben tagadta, hogy köze lenne a dologhoz, de mikor azt mondták neki, hogy azonnal meg kell szüntetni a rögtönzött állatkertet, mindegyik madár elhelyezéséről gondoskodott, egy állatkereskedés tulajdonosának adta őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik