Szórakozás

Ravasz trükkel éri el egy anya, hogy a kislánya minden nap időben lefeküdjön

Ashley Molina / TikTok
Ashley Molina / TikTok
Egy fiatal anya azt mondja, korábban neki is rengeteg gondja volt, amikor esténként megpróbálta ágyba dugni a kislányát, ám aztán kifejlesztett egy módszert, mellyel a legtöbbször gond nélkül megy az altatás.

Akinek van gyereke, pontosan tudja, hogy az esti lefekvés ideje olykor pokoli tud lenni, ha kicsik úgy döntenek, sokáig szeretnének fent maradni. Egy anya megelégelte, hogy szinte minden este közelharcot kell folytatnia a kislányával a lefekvés miatt, ezért ördögi módszert fejlesztett ki – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Ashley Molina egy TikTok-videóban elmagyarázza, a titok lényege, hogy a kislánya nem tudja, hogy este nyolckor van számára az alvásidő. Ashley ezért negyed nyolckor azt mondja a lányának, hogy eljött a lefekvés ideje, de a kislány választhat, hogy szeretne-e sokáig fent maradni. A legtöbb esetben a válasz: igen.

Az anya ilyenkor beállít a telefonján egy ébresztőt háromnegyed nyolcra és azt mondja a lányának, hogy amíg az meg nem szólal, ébren maradhat. Háromnegyed nyolctól nyolcig van idő arra, hogy a kislány kérjen még egy pohár vizet, kimenjen pisilni, vagy más módszerekkel húzza az időt, de nyolcra szinte minden este ágyban van.

Molina videóját tíz nap alatt közel hatszázezren nézték meg. A kommentelők többsége szerint a nő egy zseni.

@_ashley..m Save the bedtime drama! #parentsoftiktok #bedtimeroutine ♬ original sound - Ashley Molina

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik