Szórakozás

Harry herceg Meghan helyett az unokatestvérével ment a Super Bowl döntőjére

Jeremy Selwyn - WPA Pool / Getty Images
Jeremy Selwyn - WPA Pool / Getty Images
Eugénia hercegnővel maszkban csücsültek a lelátón.

Amerikaifoci-döntőt rendeztek az Egyesült Államokban, ezeken az eseményeken pedig általában az amerikai celebvilág krémje is tiszteletét szokta tenni. Vagy olyan hírességek, akik szimplán csak elutaznak a helyszínre, mert felvásárolják a legjobb helyeket a stadionban.

Kapcsolódó
Dráma a végén, a Rams nyerte a Super Bowlt
Hihetetlen végjáték után a Los Angeles Rams hazai pályán megnyerte az NFL nagydöntőjét. Sérülés, izgalom, Dr. Dre, Snoop Dogg – minden volt, amit el lehet képzelni.

Hogy az Amerikában élő Harry herceg is így tett-e, azt nem tudni, mindenesetre unokatestvérével, Eugénia hercegnővel ott csücsült a lelátón. Meghan Markle-t és két gyereküket nem vitte a döntőre, nekik gyaníthatóan más elfoglaltság jutott.

Hogy Harry és Meghan mivel foglalkoznak azóta, hogy háttérbe vonultak a brit királyi család mindennapi teendői elől, arról itt írtunk hosszabb cikk formájában:

Kapcsolódó
Meghan Markle és Harry herceg tündérmeséjére egyre kevesebben váltanak jegyet
Meghan Markle és Harry herceg elmenekülése az udvarból sem rájuk, sem a brit királyi családra nem vetett jó fényt, és úgy fest, hogy végül rajtuk csattan az ostor: népszerűségük megtépázódott, sokan csak azt lesik, hogyan köthetnek bele a párba – és szinte mindig találnak is rajtuk fogást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik