Szórakozás

Azealia Banks: Kanye West egy abuzív pszichopata

Matthew Baker / Getty Images
Matthew Baker / Getty Images
Nem meglepő, hogy Kardashianék válását is véleményezte.

Kany West és Kim Kardashian éppen zajló válásával kapcsolatban még február elején számoltunk be, mivel az elmúlt napokban Instagramon üzengetettek egymásnak. A probléma forrása, hogy elsőszülött gyerekük, North West saját TikTok profilt csinált, amit Kardashiannal közösen üzemelnek. West amiatt szólt be nyilvánosan exfeleségének, mert ő nem adta áldását ahhoz, hogy lánya az interneten szerepeljen. Kardashian erre válaszul megüzente, hogy ő azt szeretné, ha végre békében nevelhetnék gyerekeiket anélkül, hogy nyilvánosan támadnak egymásra.

Kapcsolódó
Itt van ez a rapper, aki valójában nem csinál mást, csak másokkal balhézik
Azealia Banks egyáltalán nem fél kimondani azt, amit éppen gondol, ennek eredményeképp pedig majdnem minden hétre jut legalább egy sztár, akivel össze rúgja a port.

A minden celebet főként kritikusan véleményező zenész, Azealia Banks egy hosszú Instagram story formájában fejezte ki gondolatait West és Kardashian üzengetésével kapcsolatban. Róla korábban már írtunk egy hosszabb cikket, amiben azt elemeztük, hogy lényegében mást sem csinál, csak balhézik másokkal.

Kanye West egy abuzív pszichopata, ami több mint egy mentális betegség. Helyette inkább a szegény gyerekének próbáljanak meg segíteni az emberek, akit folyamatosan lejárat és abuzál nyilvánosan, hogy magát szimpatikusabbnak tüntesse fel

– írta. Legutóbb amiatt foglalkoztunk vele, mert megfőzte a halott macskáját, akinek koponyájából ékszert szeretett volna készíttetni.

Kapcsolódó
Azealia Banks kiásta a földből a halott macskáját, majd megfőzte
Az erről készült videóját letörölte a Twitter, mert túl felkavaró. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik