Szórakozás

Pintér Tibor: 47 évesen úgy érzem, hogy alázatos, szorgalmas, kitartó csávó lettem

Szerinte korábban nagyképű, harsány volt, és nem volt mögötte tartalom.

A Tenya becenéven is emlegetett Pintér Tibor nemrég Palik László YouTube-műsorában bukkant fel, hogy közösen fussanak egy kicsit a szabadban. Októberben még arról nyilatkozott a Mokkában, hogy visszavonulót fúj a bulvár elől, mert elege lett a „celebkedésből”. Akkor azt mondta, úgy érzi, azok a műsorok, melyeket elvállalt, szembementek azokkal az értékekkel, amit ő a való életben képvisel.

Kapcsolódó

Ezzel kapcsolatban most Palik Lászlónak egy kis éneklés és futás közben úgy fogalmazott, hogy tudatosan vállalta el ezeket a fellépéseket, és most úgy érzi, beérett, mint színész.

Mindig tudtam, hogy ezt csak akkor szabad elvállalni, ha van mögöttem egyéb tartalom, mert ezekkel a tévés szereplésekkel kíváncsivá teszem a nézőt az irányomban talán. Ezáltal kinyitok olyan kapukat ezeken a sötét folyosókon, melyek bevezetnek a gyönyörű, csilláros, nagy és világos térbe, amit úgy hívunk, hogy színház, lovas színház.

Ezután arról beszélt, fiatalabb korában nem volt mögötte tartalom, csak egy „vad erő”, majd ezt párhuzamba állította a jelenlegi gondolkodásmódjával.

Ma, 47 évesen úgy érzem, hogy alázatos, elég szorgalmas, és kitartó csávó lettem, aki minden megtesz azért, hogy a színészei és lovai előtérbe kerüljenek a színház formáján keresztül.

Korábban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik