Élet-Stílus

Ha akarná, levágná a haját Pintér Tibor, de nem akar beállni az „oldalt felnyírt, tipikus hajú” emberek közé

life tv
life tv
A magyar Bradley Cooper, ugyebár.

A LifeTV egyik beszélgetős műsorában járt Pintér Tibor színész, akit Joshi Bharat faggatott vagy negyven percig mindenféléről. Egy ponton a hajviselethez is eljutottak, Joshi Bharatot annyira érdekelte, mi miatt növeszti a frizuráját Pintér.

Sokszor hosszú hajad van. Ez egy életfilozófiának a része? Ez jelképez téged?

Még a Hair című musicalt is beleszőtte válaszába a színész:

Picit igen. A Hair című musicalből megtanultuk: még, még, még, még növeszd még, bomlik, bomlik, úgy, ahogyan tervezték. A haj hosszúsága talán nagyon picit üzen is önmagunknak, mindenkinek. Nem akarom megcsonkítani a hajam hosszúságát, mert az valahogy természethez visz közelebb. És azt üzenem ennek a mai társadalomnak, Pintér Tibor képes a divatot felülírni, ha akarja. Nem attól vagyunk nagyszerű emberek, hogy oldalt felnyírt hajjal, tipikus mai hajviselettel, ami mindenkinek van, beilleszkedünk a sorba. Én egy lovas színház igazgatója vagyok, lovon énekelek, történelmi figurákat, ez önazonos.

A beszélgetést itt lehet visszanézni. Nemrég Pintér egyébként a Szerencsekerékben járt, ahol magát a magyar Bradley Cooperként aposztrofálta, állítása szerint hasonlítanak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik